Minneord etter Monique

Sist oppdatert

Monica Rolfsen, eller Monique, som hun helst ville bli kalt, har vært selger av Gatemagasinet Sorgenfri siden 2012. Nylig falt hun dessverre bort. Vi sørger over et menneske som kjempet for andre.

I den tiden hun var aktiv selger, viste hun oss et sterkt engasjement for sine medmennesker og en enorm yrkesstolthet. Hun hadde et nært forhold til sin far, hver gang vi møttes var hun på vei til ham. Han hadde en stor plass i hjertet hennes.

Monique var fair. Hun var ærlig. Hun kunne komme med kritikk som ikke falt i god jord, men hun mente alltid godt med tilbakemeldingene hun ga.

Monique hadde et stort hjerte for sine likestilte, og kjempet deres sak. Hun var aktiv i arbeidet med å få på plass et tiltak for prostituerte i Trondheim. Hun var med på å utforme prosjektet og skulle senere ha en funksjon som rådgiver. Hun jobbet også for at brukere av Lar skulle få rettferdig og individuell behandling. Hun så lengre enn seg selv, hadde omsorg og empati. Hun kunne ta kampen for de som var svakere. Monique tok på seg andre kamper da hun så at de ikke hadde krefter til å kjempe dem selv.

Da hun selv var dårlig, slet hun med dårlig samvittighet overfor de som ikke lenger hadde noen som kjempet for dem. Monique ville alltid ha en sak å kjempe for.

Monique vil bli sterkt savnet av oss på kontoret, av selgerne og i bybildet i Trondheim. Hvil i fred, venn. Hilsen Sorgenfri-familien.